Kontaktpersona


Tālr: E-pasts:
23. maijs, 2024

IEPIRKUMA (IDENTIFIKĀCIJAS NUMURS LSEZ 2024/21) Kuģu ekspluatācijā radīto atkritumu MARPOL I un MARPOL IV (no kruīza kuģiem) apsaimniekošana Liepājas ostā

Iepirkuma priekšmets
Iepirkuma priekšmets ir pieņemt kuģu ekspluatācijā radītos atkritumus MARPOL I un MARPOL IV (no kruīza kuģiem), atbilstoši Liepājas pilsētas domes 2018.gada 22.novembra saistošajiem noteikumiem “Liepājas ostas noteikumi” Pasūtītāja noteiktai Tehniskai specifikācijai (nolikuma 1.pielikums), Liepājas ostas atkritumu apsaimniekošanas plānam, Latvijas Republikas normatīvo aktu un starptautisko tiesību normu prasībām un rekomendācijām (turpmāk – Pakalpojums).


1.1.1.    Līguma izpildes termiņš: 48 (četrdesmit astoņi) mēneši no līguma noslēgšanas.

1.4.2.   Līguma izpildes vieta: Latvijas Republika, Liepāja, Liepājas osta. 1.4.3.  Lai piegādātāji precīzi varētu izprast iepirkuma priekšmeta (Objektu) saturu, spētu kvalitatīvi sagatavot piedāvājumu, veikt izmaksu aprēķinus un pilnībā saprast visus apstākļus, kas ietekmē vai varētu ietekmēt līgumcenas noteikšanu un darbu izpildi, Pasūtītājs nosaka visu Objektu apsekošanu par obligātu nosacījumu. Objektu apsekošanas laiku saskaņojot ar Liepājas SEZ pārvaldes Drošības, aizsardzības un vides daļas speciālisti Maiju Uzoliņu (maija.uzolina@lsez.lv), tel.nr. 26469786. Liepājas SEZ pārvalde izsniedz Pretendentiem apliecinājumu par Liepājas ostas piestātņu apsekošanu (nolikuma 13.pielikums).

1.4.4.   Objekta apmeklēšanas laikā notiks tikai objekta apskate. Papildus informācija saistībā ar iepirkuma priekšmetu vai iepirkuma nolikumu netiks sniegta. Jebkura papildus informācija (atbildes uz uzdotajiem jautājumiem objekta apmeklēšanas laikā) tiks nosūtīta visiem Pretendentiem, un vienlaikus ievietota EIS www.eis.gov.lv e-konkursu apakšsistēmā šī konkursa sadaļā iespējami īsā laikā no jautājumu saņemšanas brīža (informācija saistībā ar uzdotajiem jautājumiem tiek sniegta 5 (piecu) darbdienu laikā, bet ne vēlāk kā 6 (sešas) dienas pirms piedāvājumu iesniegšanas termiņa beigām


1.1.2.    Piedāvājumi iesniedzami Elektronisko iepirkumu sistēmas, turpmāk tekstā EIS, e-konkursu apakšsistēmā (https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/). Konkrēts piedāvājumu iesniegšanas termiņš skatāms attiecīgajā Iepirkumu uzraudzības biroja, turpmāk tekstā IUB, tīmekļvietnes paziņojumā un EIS e-konkursu apakšsistēmā.
1.10.1. Nolikumam ar pielikumiem ir nodrošināta tieša un brīva elektroniskā pieeja EIS e-konkursu apakšsistēmā (https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Organizer/3290).
 

Vai informācija bija noderīga?
Background image